Σταθερό τηλέφωνο: +30 2241777808

Κινητό: +30 6936618693

Πατρών 10 85100 Ρόδος Δωδεκάνησα, Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο optika-katsouraki.gr είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν αφορά μόνο σκελετό ή 2-7μέρες αν αφορά σκελετό με κρύσταλλα οράσεως από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση σας. Εάν είναι με αντικαταβολή πληρώνετε 2 ευρώ.

Για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα εταιρείας courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Η αποστολή γίνεται με την ACS κούριερ.

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών optika-katsouraki.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Κύπρο. Ο τρόπος πληρωμής για την Κύπρο με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιβαρύνεται με 13 € έξοδα αποστολής ενώ η πληρωμή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 25 € έξοδα αποστολής.

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee