Σταθερό τηλέφωνο: +30 2241777808

Κινητό: +30 6936618693

Πατρών 10 85100 Ρόδος Δωδεκάνησα, Ελλάδα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Πολιτική επιστροφών

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.optika-katsouraki.gr.

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Επικοινωνείστε με το Optika Katsouraki στο τηλέφωνο +30 6936618693 (ώρες καταστημάτων) ή μπορείτε είτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: irinikatsouraki@hotmail.com, ώστε να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για να προχωρήσετε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε είτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: irinikatsouraki@hotmail.com, είτε να καλέσετε στο τηλέφωνο +30 6936618693 (ώρες καταστημάτων)

Στην περίπτωση που έχετε ήδη προχωρήσει σε εξόφληση της παραγγελίας σας και η παραγγελία σας δεν έχει δοθεί στη μεταφορική εταιρεία, τότε θα σας επιστρέψουμε άμεσα την χρηματική αξία που αντιστοιχεί, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, My Bank). 

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί στη μεταφορική εταιρεία , τότε η επιστροφή της χρηματικής αξίας της ακυρωθείσας παραγγελίας, θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την συναλλαγή σας (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, My Bank), μόλις τα προϊόντα επιστραφούν στην επιχείρηση ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗ.

Μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον αγοραστή, επιστροφές επιτρέπονται μόνο σε περίπτωση αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας των προϊόντων και εντός αποκλειστικής προθεσμίας 5 ημερών. Ο αγοραστής υποχρεούται να επαληθεύσει την ποιότητα και την ποσότητα κάθε αποστολής κατά το χρόνο της παράδοσης, να καταγράψει στο δελτίο αποστολής κάθε παρατήρηση του και εφόσον συμφωνεί με την παράδοση των προϊόντων, να υπογράψει ευκρινώς επί του δελτίου αποστολής. Η πάροδος του 5νθημέρου από την παραλαβή των αγαθών από τον αγοραστή άνευ υποβολής εγγράφου ενστάσεως συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση που σας έχει αποσταλεί και επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής.

Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν όλα τα αυτοκόλλητα τους κολλημένα, να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Οι θήκες θεωρούνται μέρος των προϊόντων και πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τα γυαλιά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας και μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 6936618693 (ώρες καταστημάτων).

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee