Η όραση συμμετέχει σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και ως εκ τούτου δυσλειτουργίες της όρασης μπορεί να εκφράζονται μέσα από την κίνηση, την μάθηση, τη στάση του σώματος, τον τρόπο σκέψης και την συμπεριφορά.

Η υγεία των ματιών είναι μία σοβαρή υπόθεση και έχοντας έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους έχουμε φροντίσει να παρέχουμε ένα πλήρη πρωτοβάθμιο οφθαλμικό έλεγχο .

ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑ

Η υγεία των ματιών είναι μία σοβαρή υπόθεση και έχοντας έντονο τα αίσθημα ευθηνής απέναντι σε όσους μας εμπιστεύονται έχουμε φροντίσει να παρέχουμε ένα πλήρη πρωτοβάθμιο οφθαλμικό έλεγχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΙΡΛΕΝ

Το σύνδρομο ‘Ιρλεν υποστηρίζεται ότι είναι κληρονομικό και αφορά το 13% του γενικού πληθυσμού. Επίσης αφορά το 46% των ατόμων με δυσλεξία ή μαθησιακές δυσκολίες, το 55% των ατόμων που υπέστησαν εγκεφαλικό επεισόδιο …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΑΜΗΛΗ ΟΡΑΣΗ

Χαμηλή όραση μπορεί να προκληθεί από μια πληθώρα παθολογικών καταστάσεων. Πολλές ασθένειες επηρεάζουν αρνητικά και ποικιλοτρόπως την όραση. Για παράδειγμα οι οχρωπάθειες επηρεάζουν την κεντρική όραση, το γλαύκωμα  …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SHOP ON-LINE

Must have products from our top sellers

SHOP NOW

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ

VIEW MORE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

VIEW MORE

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

VIEW MORE

Βοηθήματα Χαμηλής Όρασης & Σύνδρομου ΙΡΛΕΝ (IRLEN SYNDROME)

Βοηθήματα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Δημοσιεύσεις

Μια ματιά στις Επιστημονικές Δημοσιεύσεις της Ειρήνης Κατσουράκης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
“Μέσω αυτής της ιστοσελίδας μου ευελπιστώ και εγώ ότι θα βοηθήσω στην σωστή αντιμετώπιση του συνδρόμου Ίρλεν και της χαμηλής όρασης διότι πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη σωστή ποιότητα ζωής.”
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗ